Nieuws

mei 8, 2013

Massale bijscholing nodig en haalbaar


Grootschalige bijscholing van medewerkers in de bouw- en installatiesector is haalbaar. Het vergt echter wel een nieuwe aanpak.

Dat concludeert BuildUpSkillsNL: een breed consortium van kennis- en onderwijsinstellingen, ondersteund door brancheorganisaties en marktpartijen. De organisatie acht bijscholing nodig om te kunnen werken met nieuwe – innovatieve – technieken en materialen.

"Het voornemen is om bedrijven een trainingsaanbod te bieden waarvan ze graag gebruik zullen maken. Sterker, waar ze niet onderuit kunnen", legt Jan Cromwijk. Hij is projectleider van BuildUpSkillsNL, dat heeft uitgezocht dat 150.000 tot 225.000 vakmensen aanvullende scholing nodig hebben. Reden: ze moeten de opgave in de gebouwde omgeving die in het verschiet liggen aan kunnen. Product- en toepassingsinnovaties gaan hard. Daarmee moeten ze uit de voeten kunnen.


Nieuws

Pagina 1 van 16  > >>

jan 12, 2018 - Altijd op de hoogte blijven van interessante nieuwsartikelen en ontwikkelingen bij Uitzendbureau WORQ.NL? Volg ons dan op  Facebook en LinkedIn!


okt 17, 2017 -

Zo'n 5,4 miljoen hogere inkomens zullen de inkomstenbelasting onder Rutte III zien dalen.

 okt 13, 2017 - Werkgevers en vakbonden in de uitzendbranche hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe cao die gaat gelden voor circa 700.000 uitzendkrachten.