Vacatures

Werkvoorbereider Elektrotechniek Zoetermeer


 

Werkvoorbereider Elektrotechniek met AutoCAD ervaring

Zoetermeer

 

Om deze functie succesvol te kunnen uitoefenen beschik je over een afgeronde MBO4 opleiding elektrotechniek en 3 jaar relevante werkervaring als werkvoorbereider. Je hebt goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels en je beschikt over een rijbewijs B. Je hebt aantoonbare ervaring met calculaties, tekenwerk en materiaalbestellingen en kunt bij voorkeur tekenen met AutoCAD 2 en 3D. Je bent als persoon te omschrijven als zelfstandig, ordelijk en initiatiefrijk; meedenken en oplossingen bedenken voor moeilijke vraagstukken vind je geweldig. 

 

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke, fulltime functie maar ben je een topper heb je uitzicht op vast dienstverband.

 

Meer informatie over de organisatie en functie kan je opvragen bij Nathalie van Zandelingen. Tel; 010-4131832

 

Solliciteren

 


Nieuws

Pagina 1 van 16  > >>

jan 12, 2018 - Altijd op de hoogte blijven van interessante nieuwsartikelen en ontwikkelingen bij Uitzendbureau WORQ.NL? Volg ons dan op  Facebook en LinkedIn!


okt 17, 2017 -

Zo'n 5,4 miljoen hogere inkomens zullen de inkomstenbelasting onder Rutte III zien dalen.

 okt 13, 2017 - Werkgevers en vakbonden in de uitzendbranche hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe cao die gaat gelden voor circa 700.000 uitzendkrachten.