Vacatures

Allround Metaalbewerker/lasser Zoetermeer


 

Functie omschrijving
Voor onze opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zoeken wij een allround metaalbewerker/lasser.

 

De werkzaamheden bestaan o.a. uit: fabricage, montage, aflaswerkzaamheden van diverse kleine metalen constructies.

 

Functie eisen

  • Je hebt een MBO-4 opleiding richting metaalbewerking of gelijkwaardig.
  • Je hebt ervaring met diverse lastechnieken zoals MIG/MAG, hechtlassen, Orbitaal lassen en je hebt hiervoor ook de benodigde certificaten.
  • Als constructiebankwerker heb je enige jaren werkervaring.
  • Je bent instaat om zelfstandig vanaf een tekening eenvoudige constructie en constructieonderdelen te maken en te lassen.
  • Het betreft klein metaalbewerking, kwalitatief goed werk leveren en nauwkeurig werken gaat je goed af.
  • Naast een geldige VCA certificaat is het prettig als je ook beschikt over certificaten voor heftruck, reachttruck en lasten aanslaan.
  • Je komt te werken in een jong team waar binnen je als persoon past doordat je beschikt over een dosis humor en werklust.

 

Arbeidsvoorwaarden 
Indicatie van het salaris is ongeveer 2700 euro o.b.v. een 40-urige werkweek en mede afhankelijk van opleiding  en werkervaring.
Na een uitzendperiode van 6 maanden kan je bij gebleken geschiktheid rekenen op een contract bij onze opdrachtgever. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je hier ook vast in dienst gaat komen.

 

Solliciteren

 


Nieuws

Pagina 1 van 16  > >>

jul 1, 2018 - Altijd op de hoogte blijven van interessante nieuwsartikelen en ontwikkelingen bij Uitzendbureau WORQ.NL? Volg ons dan op  Facebook en LinkedIn!


jan 12, 2018 - Altijd op de hoogte blijven van interessante nieuwsartikelen en ontwikkelingen bij Uitzendbureau WORQ.NL? Volg ons dan op  Facebook en LinkedIn!


okt 17, 2017 -

Zo'n 5,4 miljoen hogere inkomens zullen de inkomstenbelasting onder Rutte III zien dalen.