Vacatures

Automonteur / Autotechnicus Amsterdam en UtrechtFunctie omschrijving
Sleutel jij niet alleen graag aan auto's maar ook aan jezelf? Dan heeft Uitzendbureau Worq.nl de baan voor jou! Onze opdrachtgever vind jouw ontwikkeling net zo belangrijk als jouw passie voor het autovak

 

Als Autotechnicus ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van reparaties, onderhoudswerkzaamheden en ondersteun je bij eindcontroles. Je voert je werkzaamheden met vakmanschap en nauwkeurigheid uit. Tot slot geeft het jouw voldoening als onze klanten weer met een tevreden en veilig gevoel de weg op gaan.

 

Functie eisen
Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde automonteur die:

  • in het bezit is van een diploma 2e autotechnicus (MBO-3) of nog bezig is met de opleiding;
  • minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring heeft binnen het universele autobedrijf;
  • zelfstandig kan werken;
  • een positieve, klantvriendelijke en flexibele instelling heeft;
  • in het bezit is van minimaal het rijbewijs B;
  • ambitie heeft om door te groeien en zich te blijven ontwikkelen.

 

Arbeidsvoorwaarden
Als monteur motorvoertuigen kom je direct in dienst bij onze opdrachtgever. Daar kom je te werken in een prettige werksfeer en een enthousiast team van leuke collega's die wat voor elkaar over hebben. Zij zijn een professionele organisatie, waarbij je profiteert van een aantal voordelen, waaronder opleidingsmogelijkheden. Je ontvangt een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Solliciteren

 


Nieuws

Pagina 1 van 16  > >>

jul 1, 2018 - Altijd op de hoogte blijven van interessante nieuwsartikelen en ontwikkelingen bij Uitzendbureau WORQ.NL? Volg ons dan op  Facebook en LinkedIn!


jan 12, 2018 - Altijd op de hoogte blijven van interessante nieuwsartikelen en ontwikkelingen bij Uitzendbureau WORQ.NL? Volg ons dan op  Facebook en LinkedIn!


okt 17, 2017 -

Zo'n 5,4 miljoen hogere inkomens zullen de inkomstenbelasting onder Rutte III zien dalen.