Vacatures

Filiaalmanager garagebedrijf Amsterdam en Rotterdam


 

Functie omschrijving
Als Filiaalmanager / bedrijfsleider in het garagebedrijf ben je eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het filiaal en de omzet-en winstresultaten.
Jij bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en geeft uitleg en advies. Je verzorgt de werkplaatsplanning en bespreekt de dagdoelstellingen. Je documenteert en controleert de uitgevoerde werkzaamheden. Ook ondersteun jij jouw collega's wanneer zij vragen hebben en draag jij bij aan hun ontwikkelingen door het voeren van o.a. beoordelingsgesprekken. Dit alles rapporteer jij direct aan de regiomanager.

 

Wij zoeken een Filiaalmanager motorvoertuigentechniek voor diverse locaties in Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht en Overijssel.

 

Functie eisen
Wij zoeken een gemotiveerde en integere filiaalmanager die:

  • een afgeronde opleiding MBO 4 heeft richting Werkplaatsmanager of soortgelijk;
  • een autotechnische achtergrond heeft verkregen door ervaring of opleiding;
  • minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring heeft in een leidinggevende functie, bij voorkeur bij een garagebedrijf;
  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft;
  • een positieve, klantvriendelijke en flexibele instelling heeft;
  • om de week op zaterdag beschikbaar is;
  • in het bezit is van het rijbewijs B;
  • ambitieus en initiatiefrijk is. Jij hebt een echte winnaars mentaliteit.

 

Arbeidsvoorwaarden
Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever. Daar kom je te werken in een prettige werksfeer en een enthousiast team van leuke collega's die wat voor elkaar over hebben. Zij zijn een professionele organisatie, waarbij je profiteert van een aantal voordelen, waaronder opleidingsmogelijkheden. Je ontvangt een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Solliciteren

 


Nieuws

Pagina 1 van 16  > >>

jul 1, 2018 - Altijd op de hoogte blijven van interessante nieuwsartikelen en ontwikkelingen bij Uitzendbureau WORQ.NL? Volg ons dan op  Facebook en LinkedIn!


jan 12, 2018 - Altijd op de hoogte blijven van interessante nieuwsartikelen en ontwikkelingen bij Uitzendbureau WORQ.NL? Volg ons dan op  Facebook en LinkedIn!


okt 17, 2017 -

Zo'n 5,4 miljoen hogere inkomens zullen de inkomstenbelasting onder Rutte III zien dalen.