Vacatures

Elektromonteur regio Groot-Rotterdam


 

Functie omschrijving

Als monteur elektrotechniek heb jij ervaring op het gebied van licht- en krachtinstallaties en/of specialismen als Domotica, inbraakbeveiliging, brandmeldsystemen, toegangscontrole, observatiesystemen, telecommunicatie en data netwerken. In ons team werken wij met gepassioneerde collega's die elkaar bijstaan en elkaars kennis helpen vergroten. Zoek jij een afwisselende baan als elektromonteur met uitzicht op een vast dienstverband bij een dynamisch en gestaag groeiend bedrijf? Solliciteer dan nu!

 

Functie eisen

Als Elektromonteur heb jij:

  • een afgeronde opleiding (MSI/EMSI) of soortgelijk;
  • aantoonbare werkervaring;
  • bij voorkeur de cursus NEN 3140 of 1010 afgerond;
  • toon je einitiatief;
  • ben je collegiaal en klantvriendelijk.
 
Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze functie is conform de CAO met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden een uitdaging met scholings- en doorgroeimogelijkheden in een zeer collegiale omgeving.

 

Solliciteren

 


Nieuws

Pagina 1 van 16  > >>

jan 12, 2018 - Altijd op de hoogte blijven van interessante nieuwsartikelen en ontwikkelingen bij Uitzendbureau WORQ.NL? Volg ons dan op  Facebook en LinkedIn!


okt 17, 2017 -

Zo'n 5,4 miljoen hogere inkomens zullen de inkomstenbelasting onder Rutte III zien dalen.

 okt 13, 2017 - Werkgevers en vakbonden in de uitzendbranche hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe cao die gaat gelden voor circa 700.000 uitzendkrachten.