Vacatures

1e Pijpfitter heel Eindhoven


 

Functie omschrijving

Worq.nl is op zoek naar ervaren 1e pijpfitters dunwandig RVS en koolstofstaal voor de voedingsmiddelenindustrie of farmaceutische industrie die hun talent voor verschillende projecten willen inzetten.

Als pijpfitter lever jij uitstekende kwaliteit fitwerk volgens de voorschriften van de voedselindustrie of farmaceutische industrie. je kunt uiterst nauwkeurig werken en met jouw kennis, inzicht en materialenkennis voer je op basis van ISO tekeningen zelfstandig jouw werkzaamheden uit. Deze bestaan uit het inmeten en monteren van dunwandig RVS en koolstofstalen leidingwerk.

 

Functie eisen

  • Je hebt meerdere jaren werkervaring met pijpfitten in de voedsel-, farmaceutische of vergelijkbare industrie;
  • je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat;
  • je kunt zelfstandig vanaf tekening inmeten, zagen en monteren van leidingen, bochten en T-stukken van dunwandig rvs en koolstofstalen leidingwerk;
  • je kunt ISO tekeningen en schematische tekeningen lezen;
  • je bent in staat nauwkeurig en kwalitatief uitstekend werk te leveren;
  • je bent flexibel inzetbaar en hebt geen 9-5 mentaliteit - je bent in het bezit van eigen vervoer.
 
Arbeidsvoorwaarden

Wanneer jij over de juiste kwaliteiten beschikt, bestaat de mogelijkheid om voor langere tijd en meerdere projecten te worden ingezet. Deze projecten variëren in tijdsduur van een aantal weken tot een jaar. Uiteraard tegen een uitstekend salaris.

 

Solliciteren

 


Nieuws

Pagina 1 van 16  > >>

jul 1, 2018 - Altijd op de hoogte blijven van interessante nieuwsartikelen en ontwikkelingen bij Uitzendbureau WORQ.NL? Volg ons dan op  Facebook en LinkedIn!


jan 12, 2018 - Altijd op de hoogte blijven van interessante nieuwsartikelen en ontwikkelingen bij Uitzendbureau WORQ.NL? Volg ons dan op  Facebook en LinkedIn!


okt 17, 2017 -

Zo'n 5,4 miljoen hogere inkomens zullen de inkomstenbelasting onder Rutte III zien dalen.